Thema's

Golden shower

Plassen is heel intiem. Daarom verbinden sommige vrouwen het met seksualiteit. Plassen over je partner kan ook een manier zijn om haar te vernederen.

Sommige vrouwen krijgen van plasseks een kick. Plassen is een intieme daad: iets wat je meestal achter een dichte deur doet. Het kan lekker en intiem zijn om te plassen waar je vriendin bij is, onder de douche, in de badkuip of de wc. Het kan ook geil zijn om je hand onder de straal plas van je vriendin te houden.

Vrouwen die van plasseks houden, ook wel golden shower genoemd, vinden het vaak ook lekker om over elkaar heen te plassen. Het is praktisch om dat in de badkamer te doen, maar het kan ook in bed met een zeiltje eronder. Het hoeft niet te betekenen dat je iemand onderplast: een straaltje kan al genoeg zijn. Het gevoel van warme druppels die langs je borsten of over je kut lopen, kan heel geil zijn. Plassen kan lekker zijn in een SM-spel, omdat het vernederend is voor de ander.

Plasseks is in principe niet ongezond want urine is steriel, behalve als je een infectie hebt. Je kunt in iemands mond plassen. Drink je urine, zorg dan wel dat je daarna veel water drinkt om de overtollige afvalstoffen uit je lichaam te spoelen. Als je sekspartner een soa of blaasontsteking heeft, kan ze dat op je overdragen als haar urine in contact komt met jouw slijmvlies. Wil je geen risico lopen, zorg dan dat haar plas niet in je ogen, neus, mond, kont of kut komt of over wondjes op jouw lichaam stroomt.