Thema's

Vrijen met mannen

Misschien ben je ervaren, misschien is het een fantasie: seks met mannen is zeker niet uitgesloten als je (ook) op vrouwen valt.

Vrijen met mannen, hoe doe je dat eigenlijk? Misschien ben je er jong aan begonnen, misschien wel nooit. Je bent er in ieder geval nooit te oud voor.

Je kunt een man pijpen. Met je mond stimuleer je zijn pik. Houd daarbij zijn pik met een hand vast zodat je kunt sturen en kunt bepalen hoe diep je hem in je mond neemt. Met name zijn eikel is gevoelig, dus lik met je tong en lippen over de top van zijn pik. Pas op met je tanden, het kan gevoelig zijn (voor hem). Door onbeschermd pijpen loop je risico op soa en hiv dus gebruik een condoom. Zorg er in ieder geval voor dat je geen sperma in je mond krijgt. Let dus op zijn non-verbale signalen of vraag hem of hij aan wil geven wanneer hij klaarkomt.

Ook kun je je laten neuken door een man: hij penetreert met zijn stijve pik jouw vagina. Zorg dat je goed nat bent, of gebruik glijmiddel. Door het neuken kunnen jullie beiden klaarkomen. Jij kunt vaginaal klaarkomen: door de druk aan de binnenkant van je vagina of op je G-plek kan je vagina samentrekken. Clitoraal klaarkomen is lastiger: dan moet hij met zijn lichaam druk uitoefenen op je klit. Hij beweegt dan minder op-en-neer maar duwt met de basis van zijn pik tegen je klit. Heel lekker is om zowel je klit als je vagina te stimuleren: stimuleer je eigen klit met je hand , terwijl hij je neukt. Hij moet dan wel zorgen dat je hand genoeg ruimte heeft om te bewegen.

Als mannen klaarkomen, gaat dit gepaard met een zaadlozing. Van sperma kun je zwanger worden. Bovendien is het risico op soa en hiv groot als er sperma in je vagina komt. Gebruik daarom altijd een condoom.

Neuken kan in heel veel verschillende standen. Zoals liggend, met hem bovenop je, of bovenop hem zittend. Ook kun je op handen en knieën gaan zitten, zodat hij je van achteren tussen je billen door neukt. Een man kan je ook anaal neuken, hij kan je likken, vingeren en met zijn vingers neuken. Wat dat betreft kun je alles doen met een man, wat je ook met een vrouw kunt doen. Jammer alleen dat hij geen borsten heeft!

Veel lesbische vrouwen fantaseren over seks met mannen. Ook kun je samen met je partner  spelen dat een van jullie of jullie allebei een man zijn. Met een dildo kun je mannelijkheid een rol geven in bed. Ook kun je een man uitnodigen met jou en je vriendin te vrijen. Als je echt met een man naar bed wilt, moet het niet moeilijk zijn om te organiseren. Trek de stoute schoenen aan en ga op stap!