Thema's

Vuistneuken

Neuken met vingers kan een voorbereiding zijn op vuistneuken. Niet iedere vrouw kan een vuist in haar vagina hebben. Als het past is het heerlijk! 

Eerst een misverstand uit de weg helpen: vuistneuken of fisten is niet per se ruig of agressief. Je kunt het zo hard of zo teder doen als je wilt. Over het algemeen is het een heel emotionele en intense sekstechniek. Om goed te vuistneuken moet je goed 'luisteren' naar het lichaam van je sekspartner. Zij moet zich voldoende ontspannen en overgeven aan wat jij doet. Word je zelf gefist, zorg dan dat je contact houdt met degene met wie je vrijt, zodat je aan kan geven wanneer het te veel is.

Neem de tijd en gebruik voldoende glijmiddel. Het is niet de bedoeling dat je zo snel mogelijk probeert je vuist naar binnen te krijgen! Fisten gaat makkelijker als je een latex handschoen draagt, omdat die gladder is dan je onbedekte hand. Zorg dat je korte nagels hebt en voel of er geen scherpe haakjes aanzitten. Wil je je nagels niet afknippen, stop watten in de vingertoppen van je handschoen. Zorg dat jij en je partner ontspannen zijn, zeker als het de eerste keer is.

Bouw het rustig op. Neuk haar eerst een tijd met je vingers. Het kan even duren voordat ze open genoeg is voor je hele hand. Word je geneukt, dan is het belangrijk dat je echt opgewonden bent en het echt wilt. Soms kan het helpen om een keer klaar te komen, zodat je nat, open en ontspannen bent. Beweeg je vingers in en uit haar vagina, eventueel in een draaiende beweging. Stop er een extra vinger bij zodra daar ruimte voor is. Neuk je haar met vier vingers, vouw dan je duim tussen je vingers. Glij vervolgens met vijf vingers naar binnen. Neuk haar met vijf vingers. Probeer voorzichtig of je dieper naar binnen kunt. Het breedst zijn je knokkels. Neuk haar met je handpalm naar boven. Je vagina is aan de onderkant (richting anus) namelijk het meest flexibel. Aan de bovenkant zit het schaambot en dat geeft niet mee. Een beetje draaien met je hand kan helpen. Als je hand helemaal in haar kut zit, kun je je vingers tot een vuist ballen. Zorg dat je duim aan de binnenkant zit.

Forceer niets: soms is iemand te nauw. Neem nog altijd de tijd en blijf haar voorzichtig stimuleren, bijvoorbeeld door je hand licht heen en weer te bewegen. Ontspant ze en voel je ruimte vanbinnen, dan kun je grotere bewegingen maken met je hand. Is ze erg opgewonden en open, dan kun je harder neuken. Sommige vrouwen komen klaar van fisten, anderen lukt dat niet. Als ze aangeeft dat het genoeg is of wil je zelf stoppen, doe opnieuw rustig. Maak contact met haar, vraag haar je te helpen. Haal dan je hand langzaam en voorzichtig op haar aanwijzingen uit haar. Als ze is klaargekomen, kun je je vuist niet zomaar terugtrekken. Haar vagina trekt samen en sluit zich om je hand. Wacht tot de samentrekkingen over zijn en haar kut weer ontspannen is en trek je dan voorzichtig terug. Neuken en zeker vuistneuken is een intense ervaring, vooral voor degene die geneukt wordt. Het kan veel emoties losmaken. Het kan het is niet vreemd als je partner na het neuken een flinke huilbui krijgt. Wees lief voor haar, troost haar en zorg dat ze zich geborgen voelt. Ze heeft zich aan je overgegeven en ze vertrouwt je: ga daar op een goede manier mee om.

Laatst heeft ze me zo gigantisch geneukt. Met haar vuist! Dat was voor haar, en dus ook voor ons, de eerste keer, wat het allemaal nóg romantischer maakte. [...]Bij het laatste, moeilijkste stukje, de knokkels, keek ze me diep in de ogen en zei ze lief: 'Kom op dan, geile rotmeid'. Toverwoorden. [Wild Side, 1994-2, p. 17]